Cartea ATLETICO, PRIMII 10 ANI de Radu Romanescu se poate achiziţiona contra sumei de 50 lei la sediul CS ATLETICO Arad de pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 3.

Parteneri 

Online

Avem 52 vizitatori online

Sondaj

Home Stiri
Cupa Cotta International la a IX-a editie PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 06 Mai 2009 10:46

În perioada 15-18 iunie va avea loc Cupa Cotta International, ediţia IX-a a turneului internaţional de fotbal pentru copii şi juniori.
Cupa „COTTA INTERNAŢIONAL” şi-a câştigat pe merit aprecierea unanimă, fiind cel mai mare turneu internaţional de fotbal pentru copii şi juniori organizat în România.


Competiţia a debutat în anul 2001, la 2 categorii de vârstă, cu 20 de echipe. Anul 2004 a reunit la 10 categorii de vârstă, 106 echipe din 3 ţări. Printre participante au fost echipele de copii şi juniori UTE Budapesta, Szokolay Bekescsaba, Tisza Volan Szeged, Vojvodina Novisad, FC Naţional Bucureşti, FC Bihor Oradea, Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Pandurii Tg. Jiu, FCM UTA Arad, Poli Timişoara, FC Argeş şi multe altele, de pe aproape întreg teritoriul ţării. De-a lungul celor 8 ediţii au participat peste 600 de echipe din ţară şi străinătate, s-au disputat aprox. 1700 de meciuri de fotbal.

Jocurile se dispută în municipiul Arad, pe terenuri de foarte bună calitate, arbitrajele fiind asigurate de Comisia judeţeană de specialitate.
Pentru antrenori şi conducători, organizatorii turneului au oferit întotdeauna surprize plăcute, pe prim plan fiind întâlnirea colegială de pe terasele ştrandului arădean situat pe malul Mureşului, cel mai mare ştrand din România. Aici, pe lângă atmosfera prietenească, colegială, antrenorii români şi străini schimbă impresii, discută pe teme profesionale şi leagă prietenii.
Aflat la poarta de vest a ţării, Aradul oferă participanţilor obiective turistice ca Primăria, Teatrul de Stat, Palatul Cultural, Biserica romano catolică şi cea evanghelică, centrul civic cu o vechime de peste 100 de ani. În timpul liber sportivii, antrenorii şi însoţitorii vizitează renumitul ştrand „Neptun” din Arad, Pădurea Ceala, lacul de la Ghioroc, bazinul de înot olimpic „Delfinul” Arad.

În competiţia pe cele 8 categorii de vârstă (1993 – 2002), se asigură fiecărei echipe cel puţin 5 jocuri. Echipele se repartizează pe grupe de 4-5, sistemul de desfăşurare fiind turneul. În funcţie de rezultatele obţinute, echipele se califică în fazele următoare.

Invitatia la turneu, regulamentul si formularul de inscriere la competitie le gasiti aici.

Ultima actualizare în Miercuri, 06 Mai 2009 11:06
 
ACU ARAD (Atletico Arad) calificată la finala Campionatului Naţional de Juniori E PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 27 Aprilie 2009 19:10

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc faza zonală a Campionatului Republican de Juniori E (născuţi 1997 şi mai mici) „Cupa Hagi”, la Timişoara cu participarea campioanelor judeţelor Arad, Timiş, Caraş - Severin, Gorj, Hunedoara şi Mehedinţi. Echipa arădeană a fost repartizată în grupa A cu Jiul Petroşani şi cu LPS Banatul Timişoara, iar în grupa B s-au duelat echipele Pandurii Tg. Jiu, FCŞ Reşiţa şi DEC Drobeta Turnu Severin. ACU (Atletico) Arad a învins Jiul Petroşani cu 9-5 şi a pierdut cu LPS Banatul Timişoara cu 1-0. În semifinale au învins DEC Drobeta Turnu Severin cu 5-2, urmând ca în finală să treacă cu scorul de 2-1 de LPS Banatul Timişoara. Man Dennis cu cele 5 goluri marcate a fost golgeterul turneului, iar Vasiu Bruno a fost ales pe baza votului echipelor participante cel mai bun jucător al turneului.

Părerea unanimă a organizatorilor, inclusiv al lui Hagi, este că ACU (Atletico) Arad a fost cea mai lucrată echipă, lăsând o impresie deosebită privind valoarea jucătorilor şi exprimarea în joc.
Lotul de jucători utilizat de profesorii Cristian Păcurar şi Marius Demian a fost: Iacob Bogdan, Moza Mădălin, Petrache David, Vasiu Bruno, Covaci Darius, Nedea Raul, Şold Andrei, Vasi Emanuel, Man Dennis, Nica Marius, Popa David, Bobeiciuc Sergiu, Zdrenţan Dacian, Prună Victor.

Finala campionatului va avea loc la Constanţa, în perioada 26-31 mai, cu participarea finalistelor fazelor zonale ale celor 8 zone ale ţării.

 
Atletico 97 Cupa Hagi PDF Imprimare Email
Scris de Norbert Balaban   
Joi, 23 Aprilie 2009 11:46

 NOU! Galerie Foto - click pe imagine

 

În acest weekend (25-26 aprilie) judeţul Arad va fi reprezentat de CS ACU V. Goldiş Arad (Atletico Arad) la turneul zonal Cupa Hagi, turneu care va avea loc la Timişoara. Pe lângă campioana judeţului Arad vor participa campioanele judeţelor Timiş, Hunedoara, Caraş Severin, Gorj şi Mehedinţi. Sportivii arădeni născuţi în 1997 sunt antrenaţi de profesorii Cristian Păcurar şi Marius Demian.

Ultima actualizare în Luni, 27 Aprilie 2009 12:13
 
Ziua 2 - Trofeu Gheorghe Ene PDF Imprimare Email
Scris de atletico   
Marţi, 30 Noiembrie 1999 02:00

În cea de a doua zi a truneului zonal Gheorghe Ene:

Atletico Arad - CSȘ Caransebeș: 0 - 0

Atletico Arad - Junior's Lupeni: 5 - 0 (Burcă Darius 2, Bundik Luca 2, Popa-Leca Andrei)

Astfel Atletico Arad încheie neînvinsă faza zonală a Trofeului Gheorghe Ene, cu 8 puncte.

Calificarea în finală depinde de rezultatul jocului dintre Junior's Lupeni și ACS Poli Timișoara.

Celelalte rezultate de azi:

ACS Poli Timișoara - ACS Sebeș 2014: 1 - 1

CSȘ Caransebeș - ACS Sebeș 2014: 1 - 2

Ultima actualizare în Sâmbătă, 10 Decembrie 2016 17:07
 
<< Început < Anterior 221 222 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Banner
Copyright © 2018 www.atletico.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
RocketTheme Joomla Templates