Cartea ATLETICO, PRIMII 10 ANI de Radu Romanescu se poate achiziţiona contra sumei de 50 lei la sediul CS ATLETICO Arad de pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 3.

Parteneri 

Online

Avem 37 vizitatori online

Sondaj

Home Despre noi Cu ce ne laudam Organizari
Cu ce ne laudam PDF Imprimare Email

CS ATLETICO ARAD organizează în fiecare an două turnee internaţionale de fotbal pentru copii şi juniori: Cupa Cotta International şi Cupa de Crăciun Atletico.

„CUPA COTTA INTERNAŢIONAL”

Cupa „COTTA INTERNAŢIONAL” şi-a câştigat pe merit aprecierea unanimă, fiind cel mai mare turneu internaţional de fotbal pentru copii şi juniori organizat în România.
Competiţia a debutat în anul 2001, la 2 categorii de vârstă, cu 20 de echipe. Anul 2004 a reunit la 10 categorii de vârstă, 106 echipe din 3 ţări. Printre participante au fost echipele de copii şi juniori UTE Budapesta, Szokolay Bekescsaba, Tisza Volan Szeged, Vojvodina Novi Sad, FC Naţional Bucureşti, FC Bihor Oradea, Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Pandurii Tg. Jiu, FCM UTA Arad, Poli Timişoara, FC Argeş, FC Braşov şi multe altele, de pe aproape întreg teritoriul ţării. De-a lungul celor 10 ediţii au participat peste 750 de echipe din ţară şi străinătate, s-au disputat aprox. 2000 de meciuri de fotbal.
Jocurile se dispută în municipiul Arad, pe terenuri de foarte bună calitate, arbitrajele fiind asigurate de Comisia judeţeană de specialitate.
Un eveniment deosebit îl reprezintă festivitatea de deschidere, unde nu lipsesc fanfara, majoretele, defilarea participanţilor pe artera principală, programul artistic din faţa Primăriei şi un foc de artificii de neuitat. La această festivitate participă toţi fotbaliştii (aproximativ 1500 sportivi) şi însoţitorii delegaţiilor (aprox. 500 persoane), pe lângă care se alătură şi foarte mulţi tineri arădeni.
Pentru antrenori şi conducători, organizatorii turneului au oferit întotdeauna surprize plăcute, pe prim plan fiind întâlnirea colegială de pe terasele ştrandului arădean situat pe malul Mureşului, cel mai mare ştrand din România. Aici, pe lângă atmosfera prietenească, colegială, antrenorii români şi străini schimbă impresii, discută pe teme profesionale şi leagă prietenii.
Aflat la poarta de vest a ţării, Aradul oferă participanţilor obiective turistice ca Primăria, Teatrul de Stat, Palatul Cultural, Biserica romano catolică şi cea evanghelică, centrul civic cu o vechime de peste 100 de ani. În timpul liber sportivii, antrenorii şi însoţitorii vizitează renumitul ştrand „Neptun” din Arad, Pădurea Ceala, lacul de la Ghioroc, bazinul de înot olimpic „Delfinul” Arad.
În competiţia pe categorii de vârstă, se asigură fiecărei echipe cel puţin 5 jocuri. Echipele se repartizează pe grupe de 4-5, sistemul de desfăşurare fiind turneul. În funcţie de rezultatele obţinute, echipele se califică în fazele următoare.


„CUPA DE CRĂCIUN ATLETICO”

"Cupa de Crăciun Atletico” Arad cel mai mare turneu internaţional de fotbal în sală pentru copii şi juniori organizat în România.
Competiţia a debutat în anul 2002, la 4 categorii de vârstă, cu 24 de echipe participante. Anul 2006 a reunit la 11 categorii de vârstă, 172 echipe (numărul record de echipe participante la care s-a ajuns indicând popularitatea turneului), de la 72 de cluburi din România şi Ungaria, la 472 de meciuri. Peste 2000 de sportivi şi peste 1000 de antrenori, conducători şi însoţitori au participat în cele trei weekenduri la eveniment. Tinerii au fost premiaţi cu cupe, medalii, diplome, premii speciale şi cadouri.
Jocurile se dispută în municipiul Arad, în săli de sport cu parchet sau iarbă artificială, de foarte bună calitate, arbitrajele fiind asigurate de Comisia judeţeană de specialitate.
În timpul liber sportivii, antrenorii şi însoţitorii vizitează Patinoarul, Bazinul Olimpic „Delfinul”, Târgul de Iarnă şi centrul oraşului plin de lumini în această perioadă.
În competiţia pe categorii de vârstă, se asigură fiecărei echipe cel puţin 5 jocuri. Echipele se repartizează pe grupe de 4-5, sistemul de desfăşurare fiind turneul. În funcţie de rezultatele obţinute, echipele se califică în fazele următoare. Finalele se desfăşoară la Sala Sporturilor „Victoria”.

 
Banner
Copyright © 2018 www.atletico.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
RocketTheme Joomla Templates